La policia deté una dona per maltractar la parella

Els agents també van arrestar un home no resident de 79 anys que intentava entrar al domicili de la seva exesposa forçant el pany amb un tornavís

La policia deté un home per pegar i empentar la seva àviaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimarts a la nit una dona de 46 anys com a presumpta autora d'un maltractament en l'àmbit domèstic i injúries i resistència greucap alsfuncionaris. Els fets vansucceiren un domicili particular d'Encamp, a causa d'unadesavinençaconjugal, en la qual la detinguda hauria maltractat la parella. Els agents van intervenir però la dona va fer cas omís a les indicacions de la policia amb injúries i resistència.

Els agents també van arrestar un home no resident de 79 anys com a presumpte autor dels delictes contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili i contra el patrimoni per intentar accedir a un domicili particular d'Escaldes-Engordany forçant el pany de la porta amb un tornavís. Després d'interrogar l'home, la policia va esbrinar que el domicili al qual volia accedir era el de la seva exdona, qui havia mort recentment i de la qual estava en procés de divorci, ja que l'havia denunciat diverses ocasions a Andorra i Espanya per agressions i violència de gènere. Els agents van registrar el turisme del detingut i van trobar objectes que s'havia emportat del traster del domicili amb una clau de "procedència il·legítima".

tracking