SANITAT

L'hospital incorpora el servei d'anatomia patològica

Les noves instal·lacions permetran fer les tècniques d’immunohistoquímica, que consisteixen a examinar teixits amb l’objectiu de facilitar el diagnòstic de les malalties

El SAAS incorpora anatomia patològicaEva Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) incorpora nova tecnologia al Servei d’Anatomia Patològica per fer les tècniques d’immunohistoquímica. Així ho ha explicat eldirector general, Dr. Josep Maria Piqué, durant l'acte de presentació que ha tingut lloc a la plaça de l'hospital. Fa un any es va dur a terme un pla de renovació i actualització que ha contemplat l'extinció del contracte amb l'empresa externa del país que realitzava una part del servei i ara s'incorpora la tecnologia adient per tal de poder fer aquestes tècniques.També s'ha remodelat i reubicat les instal·lacions per adequar-les a les normatives internacionals, que havien quedat obsoletes.

Els especialistes en Anatomia Patològica examinen, mitjançantdiferents tipus de microscopis, teixits procedents de biòpsies o dereseccions quirúrgiques amb l’objectiu de facilitar el diagnòstic de lesmalalties, permetentque elsmetges puguin fer els tractaments personalitzats per a cada malalt.

tracking