Afers Exteriors

Espot convida al president de Portugal a la Cimera Iberoamericana

Els mandataris han parlat sobre les relacions bilaterals entre els dos territoris en una reunió a la seu de les Nacions Unides

Espot convida el president de Portugal a la Cimera IberoamericanaSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha convidat oficialment al president de Portugal,MarceloRebelodeSousa, a participar en la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de Govern que se celebrarà a Andorra el novembre del 2020. Els dos mandataris, acompanyats pels ministres d'Afers Exteriors MariaUbachiAugustoSantosSilva, s'han trobat a la seu de les Nacions Unides i han compartit aspectes sobre l'organització de l'esdeveniment internacional i la col·laboració entre els dos països per fer activitats incloses en el calendari de la Secretaria ProTempore. Espot ha refermat aRebelodeSousala voluntat d'equilibrar la importància de les dues llengües oficials de la Cimera, l'espanyol i elportuguès, i l'acord establert per a l'elaboració de tota la documentació en la llengua portuguesa.

Els dos mandataris tambéhantractat les relacions bilaterals i han acordat treballa en l'impuls dels vincles culturals, polítics i econòmics entre els dos territoris i treballar entrobadesamb motiu del 25è aniversari de les relacions diplomàtiques entreAndorrai Portugal.

tracking