Transport

Autobusos cada mitja hora a la línia del Pas de la Casa

Govern i les empreses adjudicatàries han acordat la nova freqüència de pas dels vehicles després de les queixes que diversos usuaris han difós per les xarxes socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La línia regular d'autobusos del Pas de la Casa tindrà més freqüència de pas a partir de dilluns segons han acordat aquest matí Govern i les empreses adjudicatàries de les línies de transport. El servei operarà entre setmana cada 30 minuts en les hores puntes, que són de les 6.15 del matí a les 10.15 i a la tarda de les 18.30 a les 21.30 hores, i la resta del dia l'autobús passarà cada 45 minuts. Pel que fa al cap de setmana, les freqüències també seran de mitja hora.

La trobada ha servit també per establir nous canvis en els recorreguts. La línia 3, que fins ara circulava fins a Canillo, desapareixerà i dilluns començarà a operar una de circular per les parròquies centrals que passarà pels carrers com l'avinguda del Pessebre i la part alta d'Escaldes. Així, la línia del Pas també donarà servei a Canillo. Govern i les adjudicatàries també han acordat ampliar l'horari de l'L1, entre Sant Julià i Andorra la Vella, que començarà a les 6.30 hores i a les 6.40 en el cas del bus exprés. L'inici de la línia a la capital serà al carrer de la Unió i s'eliminarà la parada de FenerBoulevard. Els canvis s'aplicaran aquest dijous.

Denúncies d'usuaris del bus

Diversos usuaris de la línia regular d'autobusos del Pas de la Casa han gravat un vídeo denunciant la falta i la impuntualitat del servei. Un grup de persones explica que fa més d'una hora que estan esperant el bus, que alguns vehicles no s'aturen encara que vagin buits i que el servei no els agafa el telèfon quan truquen per demanar una explicació. "Volem arribar a casa a una hora decent, no a les mil. Vergonya de país" diu una de les afectades. Els usuaris es queixen d'estar esgotats i amb fred i una de les afectades és una dona embarassada. Segons el ministre d'Economia, JordiGallardo, leshoresd'espera es van donar per un error humà, ja que el conductor va confondre el punt de sortida i pensava que era el d'Andorra la Vella quan en realitat era el del Pas de la Casa.

Denúncies d'usuaris del bus del Pas

Entren en funcionament les noves línies de transport regular

Autobusos cada mitja hora a la línia del Pas de la Casa

tracking