La menor era amiga del fill del joier, a qui acusa d'una agressió sexual

La noia va dir que l’home li va tocar els pits i s’ha trobat un carpeta digital amb el nom d’ella

La menor era amiga del fill del joier, a qui acusa d'una agressió sexual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La menor de 14 anys que va denunciar el propietari de la joieria de la capital en una declaració a la policia feta conjuntament amb els seus pares, va afirmar que havia patit una agressió sexual. Concretament, la noia va explicar, amb presència també d’una psicòloga, que l’home li havia fet tocaments. El més greu serien els suposats tocaments als pits que la menor denuncia.

Etiquetes:

Dins del relat de la noia destaca que el vincle d’unió amb el suposat agressor és l’amistat que manté ella amb el seu fill. El joier es troba al voltant de la cinquantena d’anys. La batlle va decretar, després de la declaració de dijous a la nit per part del joier, el seu trasllat a la presó de la Comella en situació de presó preventiva. L’acusació concreta és la d’agressió sexual amb diferents possibles agreujants, tot i que el més determinant és la condició de menor de la presumpta víctima. Fonts properes al cas van indicar que en l’escorcoll que es va fer a l’oficina i l’habitatge del joier es va localitzar una carpeta digital amb el nom de la noia. No ha transcendit si dins dels arxius que contenia hi havia fotografies o altres vincles. El fet que el cas es trobi sota secret de sumari fa que la policia rebutgi facilitar informació.

La declaració de l’acusat davant de la Batllia va ser força accidentada, segons van comentar diferents fonts. El joier va patir una espècie de pèrdua de coneixement suposadament per l’estrès i els nervis i va haver de ser traslladat a l’hospital on va ser reconegut. Posteriorment va ser traslladat a la presó de la Comella un cop la Batllia va dictaminar presó preventiva.

Des de l’entorn de l’acusat es manifesta que la declaració de la noia és plena de contradiccions i fets que no quadren. Defensen la innocència del joier, el qual considera que s’està aprofitant per anar contra ell.

tracking