Política

Reunió del Govern amb els consellers de la coalició

L'executiu i els parlamentaris es marquen com a prioritats accions per millorar els salaris, les pensions i l'accès a l'habitatge

Reunió del Govern amb els consellers de la coalicióGPL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha presidit la reunió que han celebrat avui els integrants de l'executiu amb els consellers generals demòcrates, liberals i de Ciutadans Compromesos per parlar de les prioritats legislatives dels propers mesos. Les primeres accions que es desenvoluparan pretenen millorar els salaris, les pensions i l'accès a l'habitatge i entraran en vigor a principi del 2020, segons s'ha informat en un comunicat.

La trobada ha servit per fixar el calendari de l'entrada a tràmit de les lleis de transparència i accés a la informació, la de Protecció Civil, la del Codi de Família i la regulació dels actius virtuals i per parlar de la declaració de l'estat d'emergència climàtica que es treballa amb 'Fridays For Future' i que es farà amb una proposta d'acord que s'entrarà a tràmit a la tardor.

Els integrants de la coalició de Govern han decidit a més crear una comissió per estudiar accions que es puguin aplicar per reduir el consum d'alcohol al carrer, especialment entre els menors.

tracking