Detingut amb onze grams d'heroïna a la frontera del Runer

Arrestats dos joves per haver robat tabac per un valor de 878 euros al Pas de la Casa

La Policia comptarà amb disset nous vehiclesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimarts passat a la tarda un home no resident de 37 anys que va intentar travessar la frontera del riu Runer amb 11,8 grams d’heroïna. En el cotxe també s’hi van intervenir 8,6 grams d’haixix i 8,5 grams de marihuana.

Etiquetes:

Tot i ser la detenció més destacable de la setmana, la policia també va arrestar dos homes per possessió de drogues. Un resident de 34 anys portava 0,8 grams de cocaïna i 0,4 grams de MDMA. L’altre, no resident, va intentar creuar la frontera en una autocaravana on portava 0,5 grams de cocaïna, 2,5 grams de marihuana i 1,8 grams de haixix.

El balanç parla de 19 detinguts, tres per delictes contra la salut pública, dos contra el patrimoni, sis contra la seguretat del trànsit i vuit per altres delictes.

Dos lladres van ser detinguts al Pas de la Casa per robar 30 cartrons de tabac valorats en 878 euros a un establiment comercial de la zona.

Els cossos de seguretat també van detenir cinc persones més per delictes contra la integritat física, dues d’elles per una discussió domèstica que va acabar en una agressió mútua.

Un home també va ser detingut per un incident en una comunitat de veïns. L’arrestat va rebentar la porta del pis del veí d’un cop de peu per recriminar-li el soroll que feia.

Pel que fa als detinguts per donar positiu al volant, la major taxa registrada va ser la d’un resident de 38 anys que va ser aturat en un control rutinari i va marcar 2,22 g/l. En un altre control rutinari també es va procedir a la detenció d’un resident de 20 anys que va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar.

tracking