Societat

AINA tanca l'estiu amb una afluència de 850 infants

AINA tanca l'estiu amb una afluència de 850 infants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 850 infants han passat per algun dels tres torns que la casa de colònies d’AINA ha organitzat aquest estiu, des que es va iniciar el primer, el passat dos de juliol, fins que el van tancar, l’11 d’agost. Mossèn Ramon, l’ànima de l’entitat, es va mostrar molt “satisfet” perquè un any més “tants infants ens hagin volgut acompanyar i hagin decidit passar l’estiu amb nosaltres”. En total han estat 849 nens i nenes, dels quals 629 ho han fet en els citats tres torns. En aquest grup hi havia infants de totes les parròquies així com alguns vinguts des del bisbat d’Urgell o d’altres indrets amb lligams amb Andorra. Mossèn Ramon també va destacar la presència de prop de 160 nens i nenes provinents del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, els quals van aprofitar la primera setmana de vacances que tenien, abans que la dels andorrans, per fer-hi una estada de prop de 10 dies. També hi van passar 60 infants de la Llar de Sant Josep de la Muntanya, l’orfenat del bisbat de Barcelona, amb qui té un acord l’Obra Social d’AINA.

Els més petits són el públic més nombrós, ja que els que tenen entre set i 11 anys doblen els de 12 a 14. També destaca la presència d’un centenar de joves d’entre 15 i 17 anys que no van voler faltar al tradicional estiu amb mossèn Ramon.

Paral·lelament ja estan preparant els actes per celebrar la diada de Meritxell, amb un sopar el dia 7 i la Vetlla a la Nosatra Senyora, i la missa jove de l’endemà.

tracking