turisme

L'ocupació pel pont es va situar en el 93%

Encamp i Ordino van aconseguir el 100% i la resta van superar el 90% algun dels dies

L'ocupació pel pont es va situar en el 93%ARXIU

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’ocupació hotelera va vorejar la plena ocupació durant els quatre dies del pont de l’Assumpció, segons les dades de què disposa la Unió Hotelera (UHA). El seu president, Carles Ramos, es mostrava “molt satisfet” al comprovar que les set parròquies van sobrepassar la barrera del 90% de reserves en algun dels dies de festa, unes xifres que finalment han superat les expectatives del sector. “La veritat és que ens ha anat molt bé. Millor i tot del que es podia esperar, ja que la majoria de nosaltres hauríem firmat arribar al 85% i hem aconseguit el 93%. És per estar-ne molt satisfets”, afirmava el president de la patronal dels hotelers, Carles Ramos.

Encamp i Ordino van esgotar tots els llits els dies 15 i 16. Escaldes es va quedar a una dècima d’aconseguir-ho, i molt a prop estaven Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria (97% i 96%, respectivament). La Massana va arribar al 95% i Canillo també va superar el 90% la majoria de dies. Tot plegat confirma que és un dels ponts més esperats pels responsables dels hotels tot i que, com recorda Ramos, no es pot comparar amb l’any passat perquè aleshores el dia 15 va caure en dimecres. “En general, l’agost és un mes molt potent, el que més de l’estiu, i quan aquests dies ens cauen en pont encara aconseguim més notorietat. Sabem que són dies bons i els esperem amb ganes però aquest any hem complert i fins i tot superat les expectatives.”

El president de la patronal hotelera està convençut que les xifres que ha generat el pont seran claus per complir amb les previsions a final de mes tot i que afirma que és molt probable que s’acabin superant les de l’any anterior, la qual cosa seria una “bona notícia perquè el 2018 va ser un any fluixet en un mes tan important com és l’agost”, indica. En aquest sentit, l’arribada de la Vuelta l’1 de setembre ajudarà a tancar un mes “molt bo” perquè “un esdeveniment com aquest ens permetrà millorar les reserves que tenim en uns dies que costen més d’omplir”.

tracking