Trànsit

Sancionats 46 conductors durant la campanya de la policia adreçada a les motos

El cos d'ordre ha realitzat un total de 426 controls entre el 5 i el 18 d'agost, dels quals un 10% s'han resolt amb multes

Sancionats 46 conductors durant la campanya de la policia adreçada a les motosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha tancat la campanya de seguretat en el trànsit adreçada als conductors de motocicletes i ciclomotors realitzada entre el 5 i 18 d'agost amb un total de 426 controls. De tots aquests, 46 conductors han estat sancionat per infringir 56 articles del codi de circulació, xifra que suposa un 10,80% de multes respecte als controls realitzats. El cos d'ordre ha recordat que la campanya tenia com a objectiuincidir en què aquests tipus de vehicles circulin per les vies publiques en bones condicions tècniques i administratives, i detectar els comportaments imprudents dels conductors, amb la intenció final d'intentar reduir el nombre d'accidents amb implicació directa d'aquests vehicles.

D'entre aquestes 56 sancions infringides, 44 han estat per deficiències tècniques i/o administratives. La més comuna de totes ha estat per no presentar el rebut de l'assegurança malgrat tenir-lo, amb un total de 20 sancions, seguida de no dispopsar del distintiu de la ITV en vigència (18). Quatre sancions han estat a causa d'escapaments lliures, incomplets, deteriorats o models no previstos pel fabricant i les altres dues corresponen a no tenir la categoria del permís que correspongui i no presentar el permís de circulació tot i tenir-lo.

D'altra banda, s'han intermposat 12 multes per imprudències o infraccions en el decurs de la circulació dels conductors de motocicletes, ciclomotors o vehicles de la mateixa categoria. Quatre han estat per fer avançaments indeguts, i vuit per no respectar la senyalització horitzontal.

tracking