Detenen dos joves per tenir sexe davant de l'edifici de Govern

Detenció d’una parella que mantenia relacions davant de l’edifici administratiu

Detenen dos joves per tenir sexe davant de l'edifici de Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove resident de 33 anys i una turista de 28 venien de la festa major d’Andorra la Vella amb certa quantitat d’alcohol ingerida i van aturar-se als porxos de l’edifici de Govern per mantenir relacions sexuals. El seu estat era tal que es mostraven aliens al que passava al seu voltant, fins al punt, segons fonts properes al cas, que ni s'adonaven que els estaven gravant ni d’algun comentari que els feien. Era cap a dos quarts de sis de la matinada i, sent divendres de festa major, hi havia un cert trànsit de gent per la zona. Una mare que portava tres fills menors d’edat va decidir trucar a la policia per avisar de l’escena. Com que la parella anava a la seva ni tan sols van aturar-se quan van arribar els agents, que van haver d’insistir per fer l’arrest i fer el trasllat a l’edifici policial.

Els dos joves han passat la resta de la nit al calabós sense ser conscients que el vídeo en què mantenien pràctiques sexuals s’estava viralitzant a Andorra. El Diari el va penjar ahir al matí. I aliens també a la polèmica generada al voltant de si mantenir relacions sexuals al carrer és o no un afer de certa gravetat. Fonts policials van indicar que els dos joves han estat unes hores en cel·les, mentre es preparava tot l’expedient que s’havia de passar a la fiscalia i a la batllia. Cap a dos quarts de dues de la tarda s’ha donat trasllat de l’expedient i tant la fiscalia com el batlle de guàrdia han decidit que els joves fossin alliberats amb càrrecs sense necessitat de passar a disposició judicial. Dins de l’expedient, el càrrec que se’ls imputa és el genèric de "contra la llibertat sexual", ja que és en aquest article en què s’inclou el delicte d’exhibicionisme. En el seu cas té un tipus agreujat pel fet d’haver estat davant de menors. L’afer, segons les fonts consultades, se solucionarà quan siguin cridats a declarar per la batllia en els propers dies. Molt possiblement se’ls serà imposada una multa. El màxim al qual es podrien enfrontar serien uns sis mil euros, però les mateixes fonts aposten que serà una xifra simbòlica al voltant d’un centenar, com a molt, d’euros.

LOVE IS IN GOVERN

Rubén Pinedo - Andorra la Vella El curiós episodi a l’exterior d’un lloc tan emblemàtic com és l’edifici del Govern ha despertat reaccions de tot tipus en les xarxes. Alguns usuaris han condemnat els fets, però la gran majoria han rebut la notícia amb una bona dosis d’humor. Molts es pregunten si els protagonistes no van poder trobar un lloc més amagat i altres, com el Juan López, apunten que el fet que mantinguessin relacions al carrer es deu a la crisi de l’habitatge i els elevats preus dels lloguers: “Amb lo cars que estan els pisos, no en podran pagar un”. D’altra banda, entre emoticones i GIFs, com un de Leonardo di Caprio aplaudint, altres usuaris critiquen el fet que la dona que va fer la denúncia a la policia estigués al carrer a les cinc i mitja de la matinada amb dos menors. A més, moltes persones manifesten el seu rebuig perquè els protagonistes de la història hagin estat gravats. Sigui com sigui, la gent s’ha pres la notícia com una anècdota graciosa que serveix per inaugurar oficialment la festa major de la capital. Com diu un usuari, “Love is in the air”.

tracking