Empresonat per un delicte de discriminació

La policia va detenir un resident de 53 anys a Soldeu per atemptar contra diversos col·lectius a través de les xarxes socials

Els presos de la Comella faran mobiliari per al comú d'EscaldesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut a Soldeu un resident de 53 anys per una presumpte delicte de discriminació. Segons fonts policials, l'individu penjava vídeos i publicacions a les xarxes socials que "atemptàven" contra immigrants d'origen magrebí àrab, les dones, i el col·lectiu feminista i homosexual. L'alta activitat a Internet de l'home va atraure ràpidament l'atenció de la Fiscalia i l'acció del cos policial, que va iniciar una investigació. La Batllia va condemnar l'individu, que actualment es troba al centre penitenciari de la Comella i publicarà íntegrament la sentència en el proper Bopa.

Pel que fa al balanç de detencions, els agents també van detenir un jove resident de 18 anys que va accedir a un xalet de la capital. La policia va ser requerida per un vigilant de seguretat que tenia controlat al noi i tres menors al jardí exterior de l'immoble al qual se li van trobar diversos objectes i un embolcall amb 2,8 grams de marihuana. El jove va reconeixer els fets i va ser detingut per un delicte contra la intimitat, la inviolabilitat del domicili, el patrimoni i la salut pública.

tracking