Detenen un conductor ebri després de patir un accident

L’home va perdre el control del vehicle i va xocar contra un mur de la via

Detenen un conductor ebri després de patir un accident

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident de 23 anys va ser detingut ahir després de patir un accident amb el cotxe i marcar positiu en alcoholèmia. El sinistre va tenir lloc pels volts de les 7.00 hores d'ahir quan el detingut circulava per la part de sota de l'Avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes en un Volkswagen Golf amb matrícula del Principat. Fonts policials van informar al Diari que l’home viatjava amb dos acompanyants, els quals van resultar ferits i van ser traslladats a l'hospital amb contusions lleus. En l'incident no es va veure implicat cap altre vehicle, el conductor va agafar malament la via i va perdre el control del vehicle xocant contra un dels murs de contenció.

Etiquetes:

Els efectius del cos de policia es van traslladar al lloc dels fets en rebre l’avís i van atendre els passatgers. Tot seguit van realitzar el corresponent control d’alcoholèmia i l’accientat va ser detingut en marcar una taxa positiva d’1,41 grams d’alcohol per litre de sang i ahir va passar a disposició judicial.

Altrament, dissabte van tenir lloc dos accidents. El primer, un ciclista, resident de 18 anys, va agafar malament un revolt i va saltar per sobre de la barrera i va caure a la vora de la via. L’incident va succeïr als volts de les 18.22 hores a l'alçada del coll de la botella, a la Massana. Va ser traslladat a l'hospital i va ser operat d’una fractura al fèmur, actualment es troba ingressat al centre Nostra Senyora de Meritxell. El segon va tenir lloc vora les 19.40 hores a la carretera número 3 del Serrat d'Ordino. Una motocicleta, amb matrícula del Principat, va perdre el control i va caure. La passatgera, resident de 56 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l'hospital amb contusions lleus.

Quatre rescats amb helicòpter

Els bombers del Grup de Rescat de Muntanya (GRM) van realitzar quatre rescats amb l’helicòpter del SUM durant el dia d’ahir. D’una banda, tres sortides a la zona del Cubil a Pal per caigudes amb una bicicleta BTT. Dos dels accidentats van ser traslladats a la clínica amb contusions lleus, i l’altre va patir una fractura a la clavícula i les costelles i es troba ingressat al centre mèdic. De l’altra, un participant de l’Ultra Trail Vallnord va caure a la zona de la caülla, a Sant Julià de Lòria. L’home va ser traslladat a l’hospital amb un hematoma lleu a la cama.

tracking