Reportatge

Una setantena de persones al retir de la 'youtuber' Patry Jordán

Patry Jordán, la ‘influencer’ i ‘youtuber ‘resident organitza el primer gran retir a l’Ushuaia Mountain Hotel d’Arinsal que compta amb la participació d’Ares Teixidó i Ruth Jiménez entra altres celebritats catalanes, i on es van realitzar activitats com ara la caminada popular

Una setantena de persones al retir de la 'Youtuber' Patry JordánXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És una experiència especial, 3 dies en què reculls informació per connectar amb altra gent, deixar-te anar per reflexionar. D'aquesta manera la influencer i youtuber resident Patry Jordán va descriure l'experiència viscuda a l'esdeveniment Potencia-t Summit, on han participat més d'una setantena de persones. L'esdeveniment va aplegar diverses cares conegudes del món de la televisió i l'esport, com les presentadores de televisió Ares Teixidó i Ruth Jiménez.

S'hi han realitzat diverses activitats compartides amb tots els participants com són fitnes, natació, tallers de bellesa i nutrició entre molts altres, sota el lema "Jo puc amb tot". Han realitzat una escapada de tres dies per connectar i desconnectar que anima a buscar el millor d'un mateix i treballar a partir de la ment de la persona. "La meva història té a veure amb això, la recent diagnosi de diabetis em va fer canviar la vida a la qual estava acostumada, i té molt a veure amb el meu projecte "sweet warrior", que encara li dóna més valor", va assenyalar Teixidó. De la mateixa manera, la presentadora va recomanar aquest retir "amb els ulls tancats" i va destacar que "Andorra ens ha rebut d'una manera excepcional, no seria el mateix en un altre paratge".

Ruth Jiménez, una altra de les col·laboradores, va explicar que també es realitzaran "xerrades en què parlarem sobre tornar a començar, ja que sempre estem tornant a començar, amb la parella, a la feina i en molts altres aspectes del dia a dia". Així també va esmentar que "això del creixement personal" sembla que sigui "majoritàriament per a dones", i va animar a fer que "el sector masculí vingui i també busqui la millor versió d’un mateix".

De la setantena de persones que han participat en el retir, Ainhoa Castillo, provinent de Tarragona, ho va descriure com una experiència molt positiva, "les activitats i tallers que s'hi han fet tenien la durada justa per poder captar el missatge". En la mateixa línia, Montse Gairin, una altra de les participants provinent de Barcelona, va afegir que les activitats "s'han enfocat de cara a la dona, en femení, amb xerrades molt interessants i atractives enfocades a l'empoderament".

Jordán també va assenyalar que ahir van realitzar una marxa solidària des de l'aparcament de Grau-Roig fins al llac dels Pessons, de la qual tots els beneficis anaven destinats al Patronat Dames de Meritxell d'Andorra. "Ens ha costat treure la gent del llac dels Pessons, no es volien moure, s'hi estava molt a gust".

Una setantena de persones al retir de la 'Youtuber' Patry Jordán

tracking