Mobilitat

Valoració positiva del tall a la carretera entre l'Hortell i la Coma

Els ciclistes i els visitants a l'estació d'Ordino Arcalís es mostren satisfets amb la restricció del pas a vehicles motoritzats

Valoració positiva del tall de la carretera entre l'Hortell i la ComaOrdino Arcalís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ciclistes valoren positivament el tancament al pas de vehicles motoritzats entre l'Hortelli la Coma, a la carretera CG-3. El president de la Federació Andorra de Ciclisme, Gerard Riart, ha destacat que la mesura "és una bona notícia sempre" i ha agraït que el Govern estigui treballant pel cicloturisme al país, ja que "s'han marcat els ports, s'estan arreglant les carreteres i s'està fent un gran treball en tots els àmbits". En aquest sentit, els ciclistes asseguren sentir-se molt satisfets amb el fet de poder circular sense perill i que Ordino Arcalís sigui el primer i únic port de muntanya que ha estat final d'etapa del Tour de França que tanca al trànsit motoritzat.

La restricció també està sent ben valorada per la resta del públic i pels visitants de l'estació d'Ordino Arcalís gràcies a la posada en marxa del telecabina deTristainaper a poder desplaçar-se sense haver d'utilitzar vehicles de motor durant l'horari establert i que ésgratuït per als residents al país. Tanmateix, els usuaris tenen accés al telecadira deCreussans, que arriba fins als 2.625 metres.

La mesura, que s'aplica cada dia entre les 8.30 i les 17.30 hores, es va iniciar l'1 de juliol i es perllongarà fins al 15 de setembre.

tracking