Política

Marsol, “la millor carta” per guanyar a la capital

Marsol, “la millor carta” per guanyar a la capital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, va mostrar el seu suport a la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i considera que és la candidata idònia per liderar la candidatura demòcrata a la capital, o la confluència que s’acordi, a les eleccions comunals que se celebraran al desembre. “Ple suport per part meva que pugui continuar perquè crec que és la millor carta que tenim per

guanyar les eleccions”, va explicar Espot, tot i que recorda que la decisió final la tenen els comitès parroquials. El recentment escollit president de l’executiva de DA va lloar el treball dut a terme per Marsol i va afegir que la cònsol ha fet, al capdavant del comú d’Andorra la Vella, “una excel·lent feina que requereix continuïtat”.

La situació que assenyala Espot no es pot donar al comú d’Escaldes-Engordany ja que cap dels dos cònsols poden repetir. “La decisió de pactar o no dependrà molt de quins acabin sent els candidats”, va explicar el cap de Govern, que considera oportú prendre nota dels resultats obtinguts a la parròquia en les eleccions generals per “adoptar les millors decisions cap al futur”, tot i que defensa que els resultats “poden justificar tant que anem en solitari o com en coalició”. Sobre l’horitzó electoral la parròquia escaldenca, Espot va ser taxatiu: “DA es presentarà a les eleccions comunals d’Escaldes-Engordany” i va instar a treballar conjuntament amb els comitès parroquials per configurar les candidatures a les parròquies.

És prematur decantar-se per una opció o l'altre i tindrà un pes específic la decisió que acabi prenent el comitè parroquial". Precisament en aquesta línia, el cap ha demanat "fer confiança als comitès" perquè cada parroquià té la seva "idiosincràsia i realitat" i ha assenyalat que la persona escollida per encapçalar el futur projecte també ha de tenir "marge de maniobra per decidir quina candidatura vol configurar".

tracking