Cultura

El PS reclama saber el cost de la participació a la Biennal de Venècia

La consellera general Susanna Vela ha presentat un escrit a Sindicatura on sol·licita que el Govern esclareixi totes les despeses que s'han fet des de les arques públiques per a l'esdeveniment artístic

Shangti segueix camíSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata (Ps) vol que el Govern aclareixi les despeses que ha suposat a les arques públiques la participació d'Andorra a la Biennal de Venècia. Segons han fet saber el partit a través d'un comunicat, la consellera general Susanna Vela ha tramitat avui un escrit a Sindicatura on formula diverses preguntes per tal d'esclarir el cost real d'aquesta participació. En el text, Vela sol·licita saber "quins són els conceptes que no han estatadjudicatsi els imports d'aquests", el nombre de professionals que es van desplaçar a la ciutat italiana i els dies que van estar instal·lats, així com l'import desglossat per conceptes de les despeses de desplaçament, les dietes aplicades i el cost que ha suposat "l'atencióprotocol·lariai de representació".

Segons l'escrit de Vela, el Govern va fer públiques les adjudicacions vinculades a la Biennal d'art, celebrada del 26 d'abril al 12 de maig, amb una xifra que quasi ascendia a 100.000 euros però no detallava altres despeses més concretes. El partit destaca algunes de les adjudicacions publicades com el muntatge de l'obra (10.589,60 euros), l'allotjament dels professionals i la delegació andorrana (34.730 euros), la realització dels audiovisuals i les fotografies (8.412,25 euros), la gestió de serveis (30.500 euros) o el disseny i la producció dels elementsgràficsde comunicació i promoció (15.346,95 euros).

tracking