salut

La teleatenció domiciliària duplica els usuaris

La teleatenció domiciliària duplica els usuarisCREU ROJA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de teleatenció domiciliària de Creu Roja Andorrana (TAD) compta amb 420 usuaris, una xifra que s’ha duplicat durant la darrera dècada, tal com es desprèn de la memòria d’activitat del 2018 de l’entitat. Des del centre d’atenció d’aquest servei s’han gestionat 30.572 trucades, la majoria per temes de control d’agendes, seguretat i control de mobilitat. La teleatenció domiciliària es desenvolupa dins de l’àrea d’intervenció social que durant el 2018 va donar assistència a 1.548 persones. Dins d’aquesta àrea també hi figura el servei de custòdia de claus, que es va posar en marxa l’any passat a través d’un conveni amb el departament de prevenció i d’extinció d’incendis i salvaments, que es va tancar amb 114 custòdies.

La Creu Roja va realitzar prop de 12.000 hores en projectes i activitats desenvolupades pels 185 voluntaris amb què l’entitat comptava durant l’any passat. El col·lectiu va atendre més de 10.000 persones beneficiàries dels serveis i recursos que desenvolupa l’entitat en àmbits com la salut pública, la intervenció social, el socorrisme, les relacions internacionals o la joventut. Les activitats vinculades al socorrisme han estat les que, segons dades de la Creu Roja, van registrat el major nombre d’hores voluntàries. D’altra banda, les quatre campanyes durant l’any van sumar un total de 993 donants, dels quals 311 van ser nous.

La Creu Roja Andorrana actualment està formada per 2.303 socis, 899 més que l’any anterior. L’any passat els ingressos es van situar en 131.998,86 euros, una xifra que principalment es nodreix a través de les quotes dels socis.

tracking