Política

Espot destaca la paritat i renovació del nou Govern

Gallardo, Jover, Ubach, Torres, Calvó, Vilarrubla, Benazet, Rossell, Filloy, Pallarés i Canals han jurat i promès els càrrecs a l'Auditori Nacional d'Ordino

Foto oficial dels ministres del nou Govern Espot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha afirmat que, tot i no ser gaire habitual, un govern de coalició era la millor opció per encarar els reptes dels propers anys. Ha volgut destacar que "inclusió i sostenibilitat" són els ingredients que s'han d'aplicar en diversos àmbits de l'acció de govern i ha mostrat la seva satisfacció per la diversitat representada en els membres com un reflex de la societat.

Els nousministreshan jurat i promès els càrrecs corresponents en un acte presidit per Xavier Espot, aquest matí a l'Auditori Nacional d'Ordino. Així, JordiGallardos'ha convertit en el ministre de Presidència i Economia i Eric Jover en el de Finances. Joan MartínezBenazetha assumit el ministeri de Salut, mentre que EsterVilarrublaho ha fet amb el d'Educació. MariaUbach, Jordi Torres i SílviaCalvórepeteixen amb Afers Exteriors, Ordenament Territorial i Medi Ambient i Agricultura, respectivament. Pel que fa alsministresliberals,VictorFilloyha près possessió com a titular d'Afers Socials i Joventut, Verònica Canals ho ha fet amb el de Turisme iJudithPallarés amb el de Funció Pública, mentre que JosepMariaRossell, de CiutadansCompromesos, s'ha convertit en elnou ministre de Justícia i Interior. A l'acte només ha faltat la futura titular de Cultura i Esports,SílviaRiva, qui pendràpossessiópròximament.

Els nous ministres prenen possessió dels càrrecs

Els nous minsitres juren els càrrecs

Els nous ministres prenen possessió dels càrrecs

Els nous ministres prenen possessió dels càrrecs

tracking