Detingut per colpejar un home amb un got

La policia va detenir tres persones per conduir sota els efectes de l’alcohol la setmana passada

Detingut per colpejar un home amb un gotARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir diumenge passat poc després de les quatre de la matinada un home resident de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Els agents van ser requerits per una baralla en un local d’oci d’Andorra la Vella, en el qual el jove hauria colpejat un client de l’establiment amb un got de vidre, provocant-li lesions al cap.

Etiquetes:

Aquesta és una de les quinze persones que va detenir la policia al llarg de la setmana passada, entre les quals hi ha cinc detinguts per delictes contra la salut pública, dos per delictes contra el patrimoni, tres per delictes contra la seguretat del trànsit i cinc per altres tipus de delictes. Entre ells es troba una actuació que els agents van efectuar dimecres passat prop de la mitjanit al Pas de la Casa en la qual van detenir un home no resident de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, injúries, amenaces i resistència a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Segons explica la policia en un comunicat, els agents es van traslladar a un hotel del Pas de la Casa per una desavinença conjugal en una de les habitacions. En ser qüestionat pels fets, l’home va tenir unes reaccions desproporcionades envers els agents, motiu pel qual va ser detingut.

D’altra banda, tres persones van ser detingudes la setmana passada per conduir sota els efectes de l’alcohol. En aquest apartat, destaca un home resident de 41 anys amb una taxa d’1,71 grams d’alcohol per litre de sang. A més, cinc persones més van ser detingudes per possessió i consum de drogues: cocaïna, èxtasi i marihuana.

tracking