Tall a l'accés a França

L'RN-22 es reobrirà aquest divendres

La carretera, que es va tancar per una esllavissada el passat dissabte 27 d'abril, tornarà a estar operativa per als dos sentits de la marxa amb limitacions de velocitat

L'RN-22 es reobrirà aquest divendresSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carreteraRN-22 es reobrirà aquest divendres en els dos sentits de la marxa, segons s'ha fet saber després de la reunió que el cap de Govern en funcions, Toni Martí, ha tingut amb el prefecte de l'Occitània,ÉtienneGuyot, a Tolosa.Tot i així, les autoritats franceses han informat que, per motius de seguretat, els vehicles hauran de circular amb una limitació de velocitat en aquest tram. Durant la trobada, elsrepresentantsfrancesos han explicat que els treballs s'estandesenvolupanta bon ritme i que seguiran amb intensitat amb la reconstrucció dels talussos i la treta de pedra. Toni Martí ha agraït els esforços i ha acordat amb Guyot una nova reunió per valorar l'evolució de les obres, que ja serà amb el proper cap de Govern.

L'accés amb França es va tallar el passat dissabte 27 d'abril a causa d'una esllavissadaproperal Pont de la Mina. Des d'aleshores, turismes i comerciants han hagut d'entrar al país per la fronterahispanoandorrana, fet que ha provocat diverses queixes d'empresaris i sobretot de comerços del Pas de la Casa, que han notat una forta davallada en les vendes arran d'aquest fet.

Martí creu que es podria reobrir la RN-22 abans dels terminis fixats

tracking