Nova concentració dels joves de Fridays For Future al Consell

El 24 de maig tornaran a reclamar noves polítiques mediambientals

Nova concentració dels joves de Fridays For Future al ConsellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de joves Fridays For Future ha convocat una nova concentració divendres 24 de maig a la plaça del Consell, a Andorra la Vella, per tornar a reclamar noves polítiques mediambientals als polítics andorrans. Serà la tercera gran acció del grup que van iniciar onze estudiants del Lycée Comte de Foix. Primer va ser la mobilització pacífica, també a la plaça del Consell, del 22 de març passat, on es van concentrar uns 200 joves. Després la recollida de deixalles que van organitzar al berenador de la Comella el 13 d’abril, on van recollir un total de 215 quilos de brossa, entre els quals hi havia 28 quilos de plàstic, 21 de vidre, 52 de ferro i 13,5 de restes de vehicles, entre d’altres.

Etiquetes:

Els joves ja han anunciat que faran les mateixes demandes que van fer als polítics a la primera mobilització, així com petits gestos que la gent pot dur a terme en el seu dia a dia per cuidar el medi ambient. En cas que el 14 de maig hi hagi nou cap de Govern, la trobada també servirà per recordar-li que Fridays For Future segueix treballant per l’ecologia. El grup ja el formen una vintena de voluntaris de 16 a 18 anys, havent-hi representants de tots els sistemes educatius del país.

La mobilització del 24 de maig coincidirà amb les trobades organitzades per les seccions Fridays For Future d’arreu del món amb motiu de la segona marxa global pel clima. El grup Fridays For Future d’Andorra es va crear precisament arran de l’onada de mobilitzacions que estudiants de tot el món van dur a terme el 15 de març per demanar mesures efectives que puguin aturar el canvi climàtic.

tracking