RECONEIXEMENT

Maria Guillamet guanya el premi Unicef Andorra

El projecte vencedor 'SolidaryWheels' ha donat assistència alimentària i mèdica a persones migrants en trànsit cap a Europa

Maria Guillamet guanya el premi Unicef AndorraCarles Fàbregas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria Guillamet s'ha proclamat guanyadora del premi Unicef Andorra, en un acte celebrat aquesta tarda a l'Hotel Exe Prisma d'Escaldes-Engordany,pel seu projecte 'SolidaryWheels' amb el qual han recorregut amb una furgoneta Itàlia, Grècia, Macedònia i Bòsnia per donar assistència de tot tipus, com alimentària, medicaments i de material escolar, a persones migrants, incloses infants, que es troben en trànsit cap a Europa.

Guillamet ha rebut com a obsequi una escultura de l'artista andorrà Jordi Casamajor i ha agraït el reconeixement del premi. La representat del projecte ha explicat que el seguënt pas és "projectar-nos amb la meva companya cap a la frontera sud, al nord del Marroc o Ceuta i Melilla i seguir el nostre projecte allà, no acaba aquí".

D'altra banda, el jurat també ha decidit que els altres quatre candidats han fet una tasca molt important en favor dels drets de la infància a través de diferents programes i iniciatives i per agrair-los la seva feina, tots ells han rebut un diploma de finalistes.

tracking