societat

La xarxa d'empreses inclusives ja suma 25 llocs de treball

Signen un conveni perquè noves societats donin feina a quatre persones

La xarxa d'empreses inclusives ja suma 25 llocs de treballDAVID FARRERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les empreses Expojoc SA, Establiments Vidal SLU i la Perruqueria Cabells d’or es van sumar ahir a la xarxa d’empreses inclusives mitjançant la signatura d’un conveni amb la secretaria d’Estat d’Afers Socials i Ocupació. Les empreses van rebre el distintiu que les identifica com a inclusives. Des de la signatura del primer conveni amb Andorra Telecom s’han adherit a la xarxa, incloses les tres d’ahir, 23 societats i s’han creat 25 nous llocs de treball. La signatura dels tres convenis suposa la incorporació d’una persona amb discapacitat a Expojoc per realitzar tasques administratives i una altra de manteniment. A més, Establiments Vidal ha pogut contractar un fotògraf i Cabells d’or, un auxiliar de perruqueria.

El projecte de la xarxa d’empreses inclusives, creat en el marc de l’estratègia per a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i engegada pel Govern el 2016, té la missió de facilitar el dret al treball de les persones amb discapacitat i d’assegurar una igualtat d’oportunitats efectiva entre tothom.

La secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació en funcions, Ester Fenoll, va afirmar que la signatura dels tres nous convenis és “una mostra més del compromís de les empreses amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, i que l’exemple d’aquestes entitats obre el camí a altres que també s’hi puguin adherir”. Fenoll va informar que “hi ha cinc empreses més que volen incorporar-se a la xarxa”. A més, va assenyalar que els contractes de baix rendiment, dirigits a persones amb discapacitat, “ja estan erradicats a Andorra”.

tracking