El Govern signa un acord transfronterer sobre fauna salvatge

El memoràndum entre Andorra, França, la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran servirà com a eina comuna per a una millorar la cooperació entre les administracions

El Govern signa un acord transfronterer sobre fauna salvatgeSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern d'Andorra ha signat aquest matí un acord de col·laboració amb el govern de França, la Generalitat de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran per millorar la gestió transfronterera als Pirineus en matèria de fauna salvatge i espècies cinegètiques. A l'acte hi han assistitla secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà i el director general dels Agents Rurals del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació, Marc Costa per part de la Generalitat de Catalunya; el Síndic del Conselh Generau d’Aran, Carlos Barrera; el director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell i el director del Cos de Banders, Miquel Rossell. El director general de l’Oficina Nacional de Caça i Fauna Salvatge de la República de França, Olivier Thibault, no ha pogut assistir per motius d’agenda però properament signarà el document a París.

Aquest memoràndum, que té una validesa de quatre anys, posa en comú el treball de les quatre institucions en matèria de medi ambient a través de diverses accions coordinades i serveix com a eina comuna per a una millor cooperació entre les administracions. El director del cos de banders, Miquel Rossell, ha remarcat que aquestes actuacions també serviran per a millorar l'intercanvi d'informació, l'elaboració d'estratègies i l'intercanvi de material i pràctiques per millorar l'efectivitat dels serveis, entre d'altres.

tracking