Tecnologia

Andorra Telecom renova els descodificadors dels usuaris

Els clients que ho desitgin podran canviar-los a partir de dijous per gaudir de nous avantatges i d'una interfície més senzilla

Andorra Telecom renova els descodificadors dels usuarisAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomha presentat aquest matí les millores que la companyia està oferint en televisió, entre les que hi destaca la renovació dels descodificadors. Durant el mes de maig, els usuaris que tingui IP Movistar+ o Mini i el canviïn podran gaudir de total'ofertade televisió que ofereix l'operador de regal fins al 30 de juny, mentre que els usuaris que ja disposin d'aquesta opció rebran 10 pel·lícules gratuïtes sota demanda. Per fer el canvi, els interessats poden dirigir-se a partir de dijous a qualsevol punt habilitat amb el material antic, on se'ls entregarà un descodificador compacte, compatible amb4Ki un comandamentBluetooth. Els llocs on es pot fer l'intercanvisón les agències comercials d'AndorraTelecom, el punt d'informació de l'Illa Carlemany o al'FNACdePyrénéesAndorra.

Amb aquest nou aparell els usuaris podran veure la programació dels set últims dies i retorn a l'inici de tots els programes, inclús dels canals generalistes, així com enregistrar fins a 350 hores. Tot això es podrà fer gràcies a un menú més visual i fàcil de navegar. El portaveu d'AndorraTelecom, Carles Casadevall, ha destacat aquesta novainterfíciecom a "saltqualitatiu" i ha afirmat que "El zàping com elconeixíemha desaparegut" perquè ara "busques què vols veure i ho mires quan vols".

tracking