Política

DA presenta Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila per a síndica i subsíndica

La formació anuncia que no optarà als càrrecs de secretaris de Sindicatura i decidirà el vot "en funció de les propostes que presentin la resta de forces"

Roser Suñé és la candidata de DA per al càrrec de síndica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates proposarà Roser Suñé per al càrrec de síndica general i Meritxell Palmitjavila per al de subsíndica, tal com va avançar el Diari, per a la sessió constitutiva del Consell General que es celebrarà dijous. La formació remarca que si la proposta és acceptada la número 2 de la llista nacional de DA a les eleccions es convertirà en la primera dona en ocupar el màxim càrrec de Sindicatura de la història.

DA ha informat a més que no optarà als llocs de secretaris de Sindicatura i que decidirà el vot "en funció de les propostes que presentin la resta de forces polítiques" representades al Consell i explica que aquest posicionament respon a "la voluntat de consens i representativitat que emanen dels resultats del passat 7 d'abril". La formació indica que Carles Enseñat i Mònica Bonell seran el president i la presidenta suplent del grup parlamentari, com també havia publicat la setmana passada el Diari.

tracking