Setze detinguts per conduir sota els efectes d'estupefaents o alcohol en set dies

Setze detinguts per conduir sota els efectes d'estupefaents o alcohol en set dies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir quinze conductors la setmana passada per donar positiu en el test d’alcoholèmia o tòxics i un setzè per refusar sotmetre’s a les proves després de protagonitzar un accident de danys materials i, a més, injuriar greument els agents de policia que el van controlar. Precisament la passada setmana la policia va iniciar una nova campanya de controls d’alcoholèmia i drogues, i set dels arrestos practicats són fruit de les proves practicades en el marc d’aquesta acció. En quatre dels casos (inclòs el conductor que es va negar a sotmetre’s a l’examen) els detinguts havien protagonitzat accidents, un d’ells un home no resident de 30 anys amb una taxa d’alcoholèmia d’1,68 i positiu en la prova de tòxics que va atropellar una vianant al Pas de la Casa.

Etiquetes:

Tanmateix, la policia va detenir vuit persones més per presumptes delictes contra la salut pública. Dos dels arrestos (amb un home i dues dones detingudes) es van practicar a la duana del riu Runer a no residents que introduïen petites quantitats de droga. La resta a exteriors de locals d’oci.

Finalment, el cos d’ordre va detenir un resident de 35 anys per crebantar l’ordenança penal que li prohibia conduir. El van interceptar diumenge a les vuit del vespre a la Massana.

tracking