SUCCÉS

Una periodista de RTVA denuncia Nomen per agressió verbal

El director de l'empresa de radiodifusió, Xavi Mujal, ha explicat que la denuncia ha estat per assetjament per intimidació i agressió verbal

Una càmera de RTVA denuncia Nomen per agressió verbal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una operadora de càmera de RTVA ha presentat una denuncia davant la policia per assetjament per intimidació i agressió verbal contra l'impulsor d'Andorra Sobirana, Eusebi Nomen, i també la cap de premsa del partit. Durant l'enregistrament de la celebració de la jornada electoral del partit, que va tenir lloc a l'Hotel Sky Plaza, l'operadora va ser acorralada per Nomen, segons ha explicatel director de RTVA, Xavi Mujal, en una roda de premsa, "la va acorralar entre dues taules, li va recriminar per què estava enregistrant imatges", a un pam de la seva cara, "i qui li havia donat autorització per estar gravant a l'hotel". En aquell moment la periodista es trobava sola, "es va sentir absolutament assetjada verbalment, agredida verbalment, no hi va haver agressió física, es va bloquejar i no va poder dir res mentre l'actitud del líder del partit anava in crescendo, i al cap de poc també s'hi va sumar la cap de premsa". Quan el periodista que l'acompanyava va adonar-se del que estava passant, els va separar i es va endur a l'operadora de càmera, la qual es trobava en un estat d'angoixa inclús després d'arribar a l'empresa de radiodifusió.

La càmera ha presentat aquesta tarda una denuncia davant la policia com a persona física,amb total suport per part de RTVA. El director ha volgut deixar clar que la denuncia no és "ni contra Andorra Sobirana ni contra la candidatura, no és contra ningú, és en defensa d'una companya".

tracking