la campanya

Nomen confia que hi haurà “una gran sorpresa” diumenge

Nomen confia que hi haurà “una gran sorpresa” diumengeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llista nacional d’Andorra Sobirana, Eusebi Nomen, es va mostrar “content” perquè la formació que ell lidera ha pogut mostrar-se davant la ciutadania andorrana com “la gran alternativa a la resta de candidatures”. A part d’això, Nomen va assegurar que les xifres de participació de gent que ja ha votat a la batllia amb què es mouen al seu partit és molt alta i, per aquest motiu, segons el punt de vista del líder euroescèptic, aquest diumenge “hi haurà una gran sorpresa”.

Eusebi Nomen també va indicar que aquesta campanya electoral, que va acabar-se ahir, els ha servit per explicar els punts clau del seu programa. I és que Andor-ra Sobirana ha fet pivotar-la sobre l’informe del Parlament Europeu sobre l’acord d’associació del Principat amb la Unió Europea, presentat per l’eurodiputat socialista espanyol Juan Fernando López Aguilar. Andorra Sobirana s’ha expressat, sempre que ha tingut l’oportunitat, contrari a aquest acord per diverses raons però l’argument que més ha repetit al llarg de les últimes setmanes ha estat el que l’augment de l’IVA fins al 15% deixaria tocat el sector del comerç a Andorra. Nomen es va tornar a refermar ahir en la seva negativa sobre aquest acord i, posteriorment, va acusar DA de “no ser transparents” per no explicar totes les conseqüències de signar aquest pacte amb la UE. I va remarcar que aquesta campanya ha servit per “evidenciar que la gent del país volia saber-ne més sobre aquest acord”.

El líder d’Andorra Sobirana també va indicar que la campa-nya els ha permès introduir el missatge que “els diversos problemes socials que té avui la societat andorrana només es resoldran reactivant l’economia del país perquè el que ens falta és generar riquesa”. Nomen va tancar la reflexió dient que “el veritable bipartidisme és entre favorables i contraris a l’acord d’associació”.

tracking