la campanya

Josep Pintat defensa que Terceravia és l'única “opció de canvi” al país

El candidat a cap de Govern afirma que DA i el PS han anat a la UE “sense saber què volen”

Josep Pintat defensa que Terceravia és l'única “opció de canvi” al paísC.G

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Terceravia és postula com l’única “opció de canvi” en les eleccions del pròxim 7 d’abril. Així ho va destacar ahir el candidat a cap de Govern de la formació, Josep Pintat, durant una botifarrada que els ‘pintadistes’ van celebrar al Parc Central d’Andorra la Vella. Pintat va argumentar que “els ciutadans estan cansats que es facin lleis malpensades i que limitin les seves llibertats”. Per al líder de Terceravia, els seus rivals electorals “venen el missatge que només hi ha dos models” amb “propostes repetides i populistes”.

“Andorra té un futur brillant i és hora de canviar aquestes polítiques de passar el corró i de retroalimentar el populisme”, va afegir. Precisament, Josep Pintat va censurar “les formes de fer” de Demòcrates per Andorra, tot criticant que fan “el mea culpa, però continuen de la mateixa forma”. En aquest sentit, Pintat va abordar l’apropament a la Unió Europea, apuntant que DA i el PS han “menystingut” el gest de Brussel·les d’obrir-nos “les seves portes al mercat interior i oferir-nos la seva col·laboració”. I és que, segons el candidat de Terceravia, ambdues formacions “se’n van de viatge a Europa, no saben el que volen, es tiren els plats al cap, embarquen al país i tornen aquí”. “Un fa el mea culpa i l’atre se’n renta les mans”, va subratllar. Davant d’aquesta situació, Pintat va defensar la necessitat de “parlar amb la gent” i de “debatre quines són les posicions que vol Andorra amb la UE en el si del Consell General”.

“Andorra ha d’anar unida per enfrontar-se als grans reptes”, va sentenciar.

UN PAS "ELEVAT O SOTERRAT" AL CARRER DE LA UNIÓ

La número 2 de Tercervia a Escaldes-Engordany, França Riberaygua, va plantejar ahir la possibilitat de fer un pas elevat o “soterrar” el pas de vianants al carrer de la Unió entre l’avinguda Meritxell i Carlemany per acabar amb el col·lapse de trànsit d’aquesta zona. “Allà col·lapses els vianants o col·lapses els cotxes”, va lamentar, i va apostar per “una manera o elevada o soterrada perquè el vianant pugui transitar lliurement sense haver-se de parar i els cotxes tampoc”. Amb tot, Riberaygua es va mostrar oberta a estudiar altres fórmules “per trobar una solució perquè justament el trànsit no hagi de parar”.

tracking