La campanya

CC proposa que alguns emprenedors no hagin de declarar els comptes

CC proposa que alguns emprenedors no hagin de declarar els comptes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Naudi, número 1 de la llista de Ciutadans Compromesos per la Massana a les eleccions del 7-A, vava proposar ahir que als emprenedors que siguin autònoms i facturin menys de 200.000 euros no els calgui presentar una declaració de comptes.” Això ho proposen perquè “aquesta persona no hagi de pagar l’IRPF i alhora declarar els seus comptes”.

CC també va posar sobre la taula la necessitat de “facilitar que els emprenedors s’instal·lin als espais de coworking sense que aquestes persones siguin propietàries de l’espai i les titulars dels projectes”. I va afegir que són partidaris de “començar a obrir la mentalitat a projectes del segle XXI i hi ha espais com el coworking on hi pot haver més d’un emprenedor, en aquest cas, fins a cinquanta, sense necessitat que Andorra Telecom sigui la propietària d’un 2% dels projectes.

Naudi va fer aquestes declaracions des de l’edifici dels Arcs de la Massana, que conté el projecte el Niu i que es tracta d’un espai de coworking que té l’objectiu de funcionar com una acceleradora per a emprenedors. Des de les portes d’aquest immoble, el candidat massanenc es va mostrar partidari d’obrir el sistema d’accés a aquests tipus d’espais “per tal d’impulsar l’emprenedoria”. I va manifestar que durant la propera legislatura “volem agilitzar els tràmits per estalviar burocràcia” a aquests emprenedors.

tracking