la Campanya

SDP apujarà un 10% les pensions inferiors a 600 euros

La mesura s'aplicaria als subsidis de viduïtat i discapacitat, mentre que la de jubilació s'equipararia a un salari mínim proper als 1.300 euros

SDP apujarà un 10% les pensions inferiors a 600 eurosAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat d'SDP, Josep Roig, la número dos per Andorra la Vella, Meritxell Pujol, i Jaume Bartumeu han explicat aquesta tarda als padrins de la Casa Pairal de la capital algunes de les propostes que presenta el partit progressista. La més significativa per als assistents ha estat la d'apujar un 10% les pensions de viduïtat i discapacitat que siguin inferiors a 600 euros. Segons Pujol, la mesura es duria a terme cada quatre anys, ja que consideren que "actualment són molt baixes". En cas dels subsidis superiors a aquesta xifra, SDP també realitzaria un increment del 5%, i respecte a les pensions de jubilació, el partit aposta per igualar-les al salari mínim, que seria d'uns 1.300 euros aproximadament.

Tanmateix, Pujol i Roig han fet saber que si guanyen les eleccions preveuen construir pisos socials situats al terreny de la borda de Sales, que actualment està en desús.


tracking