La campanya

Quim Miró defensa l'increment dels lloguers

El candidat de d'Acord a la capital afirma que els preus dels habitatges estan per sota de la tarifa de mercat segons les immobiliàries

Quim miró defensa l'increment dels lloguersTwitter d'Acord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quim Miró, número ú de la llista parroquial de d'Acord a Andorra la Vella, ha defensat avui els increments dels lloguers que s'han fet en l'immoble de la seva família a Santa Coloma, en una compareixença a la seu del PS. Miró ha explicat quan se li ha demanat si considera correctes els preus que s'han aplicat que segons les consultes que ha fet amb immobiliaries la tarifa que estan cobrant al bloc familiar se situa per sota dels preus del mercat.

El candidat de la parroquial ha assegurat que les revisions dels lloguers s'han anat fent en els últims anys, n'hi ha del febrer del 2019, perquè la família considerava que en alguns casos feia "10 o 15 anys que no es feia cap augment" i ha posat com exemple que els pisos més grans, de 140 metres quadrats, que abans costaven 500 euros ara paguen 700 euros de lloguer. En el cas dels habitatges de dues habitacions el preu antic eren 380 euros i l'increment ha estat fins als 500 euros i que un àtic de tres habitacions que estava en 450 euros ha tingut un ascens de 100 euros, ha assenyalat.

Miró ha manifestat que "es pot parlar de tot" quan se li ha demanat si es planteja reconsiderar l'augment de preus que han aplicat als inquilins de l'edifici que la família té a Santa Coloma.

tracking