FRIDAYS FOR FUTURE

Dos-cents estudiants protesten pel bé del planeta

Entre les peticions que s'inclouen al manifest es troba la reclamació d'accions més contundents per evitar el canvi climàtic i la baixada dels preus del transport públic

La iniciativa Fridays For Future aplega uns doscents estudiants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns dos-cents estudiants del Lycée Comte de Foix, creadors de la iniciativa Fridays For Future Andorra, han organitzat una protesta avui perdemanar a tots els partits polítics que les futures mesures preses estiguin encarades a la protecció del medi ambient. Entre les peticions que s'inclouen almanifest es troba la reclamació d'accions més contundents per evitar el canvi climàtic, la baixada dels preus del transport públic o tenir un aire més pur i amb menys contaminació. A la protesta, que ha tingut lloc a la plaça del Consell General i que han fet coincidir amb la celebració del Dia mundial de l’aigua, s'han escoltat diversos càntics, com"ni un grau més, ni una espècie menys","la revolució ja ha arribat" o "prou rotondes".

Diverses personalitats polítiques han estat presents i han fet valoració de la protesta, comRoger Padreny, número 5 de la llista nacional, el portaveu de Podem Joan Seguí o la Ministra en funcions Silvia Calvó.

tracking