Un documental mostrarà als alumnes la fauna andorrana

El veterinari Jordi Tena i el docent Xavier Balmés han signat un conveni amb el Govern per donar a conèixer als infants l'ecosistema andorrà i la tasca del cos de banders a través d'un audiovisual, una mostra de fotografies i una xerrada

Un documental mostrarà als alumnes la fauna andorranaSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra en funcions de Medi Ambient, SílviaCalvó, ha signat un acord de col·laboració amb el veterinari Joan Tena i el docent Xavier Balmés per a l'elaboració i difusió d'un documental sobre la fauna andorrana. L'objectiu del projecte és donar a conèixer lavarietatd'espècies animals que hi ha al país als estudiants, així com la tasca que realitza el cos de banders.

El conveni té una durada de dos anys prorrogables i, a més deldocumentaudiovisual, Tena iBalmésmostraran durant un mes als centres educatius una exposició fotogràfica amb 14 instantànies de gran format que anirà acompanyada per un panell informatiu sobre cada espècie. Els experts també faran una xerrada amb els infants, on s'identificaran rèptils, amfibis, aus i mamífers per tal de conèixer el seu hàbitat, l'alimentació, la reproducció i l'estat de conservació.

tracking