Turisme

La Fundació Themis es transforma en l'OMT Academy

L'Organització Mundial del Turisme promou l'educació i la formació d'alta qualitat en el sector dels viatges i el turisme

La Fundació Themis es transforma en la UNWTO AcademyAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FundacióThemiss'ha convertit en laOMT Academy. Així ho ha anunciat el ministre de Turisme en funcions, Francesc Camp, qui s'ha reunit aquest matí amb el secretari del'OrganitzacióMundial del Turisme (OMT),ZurabPololikashvili, i amb el president deThemis, Enric Pujal. La nova acadèmia tractarà diversos àmbits com la formació en línia o l'anomenat TedQuad.

L'acadèmiaen línia té com a objectiu ser una eina única i universal, on es proporcionarà una plataforma de formació amb fàcil accés a programes d'educació i formació d'alta qualitat en el sector de viatges i turisme. Pel que fa alTedQuad, la formació es farà en centres internacionals associats a l'acadèmia que impartiran, anualment, un nombre mínim d'activitats per fomentar l'ocupabilitat dels estudiants i satisfer les necessitats del sector i reforçar la qualitat i l'excel·lènciaen les capacitats de lideratge, execució i governança a les organitzacions de gestió de destinacions.

tracking