Política

SDP critica la CASS per fer una “maniobra electoralista”

Roig, “sorprès” per les noves condicions de viduïtat a les portes dels comicis

SDP critica la CASS per fer una “maniobra electoralista”ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La polèmica per la publicació de la modificació dels terminis per accedir a les pensions de viduïtat encara cueja. El candidat a cap de Govern de Progressistes-SDP, Josep Roig,va afirmar ahir que la parapública va realitzar una “maniobra electoralista” i va criticar el president del consell d’administració, Jean Michel Rascagneres, de “ficar-se de peus a la galleda”.

“El president del consell d’administració de la CASS no només aparenta tenir cua de palla, sinó que, a més, s’ha encès”, va ironitzar Roig, que al mateix temps va dir que Rascagneres té un “vincle” amb DA, ja que “ha estat nomenat a la CASS pel Govern”. Preguntat pels canvis a la Llei de la CASS, en què es va introduir una clàusula per la qual la parapública havia de notificar el canvi, Roig va assegurar que “nosaltres coneixem molt bé la llei” però “és curiós que la modificació entri precisament a escasses setmanes de les eleccions generals”. Roig va recordar que la decisió s’ha pres a cinc setmanes per a la celebració de les eleccions generals.

DECLARACIÓ DE BÉNS

Preguntat per si farà o no pública la seva declaració de béns, com ja va fer Jordi Gallardo, Roig va donar a entendre que n’és més aviat partidari però no va donar una resposta clara. Roig va recordar que fa anys l’actual president dels progressistes, Jaume Bartumeu, va fer pública “una relació detallada” dels seus béns. “SDP planteja la transparència de l’activitat política i en el programa del 2019 en seguirem parlant”, va dir Roig, que afirma estar en desacord amb l’acció de L’A. “S’apropen a la transparència que no practicaven quan estaven a Govern”, va etzibar Roig.

tracking