Tecnologia

El youtuber 'Lolito' participarà en el 10è Saló del Videojoc

L'esdeveniment organitzat per Andorra Telecom se celebrarà del 22 al 24 de febrer al Prat del Roure

El youtuber "Lolito" participarà en el 10è Saló del VideojocAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La participació del youtuber 'Lolito' serà la gran "sorpresa" de la desena edició del Saló del Videojoc, que organitza AndorraTelecomel cap de setmana del 22 al 24 de febrer a Prat del Roure, segons ha fet saber el directorgeneralde la companyia, Jordi Nadal. El popular youtuber, catalogat com el "Messi delFortnite", competirà a la vegada contra 99 persones en una partida d'aquest videojoc, tot i que ell no hi serà presencialment.

El saló tindrà un aforament màxim de 6.000 participants i es dividirà en 18 zonesdistribuïdesen funció de la plataforma que s'utilitzi per a jugar i en les quals els assistents podran participar, de manera gratuïta, entorneigsde diferents videojocs. Tanmateix, l'esdeveniment comptarà amb simuladors, zones de realitat virtual i robòtica, i tindrà una àrea destinada a les finals de la Copa del Món d'Esquí que se celebraran a Grandvalira, on els participants podran emular un descens per la pista de l'Àliga. Els premis per als guanyadors no seran econòmics, ja que es pretén que l'esdevenimentcontinuïamb el caire de jugadors "amateur" i no el d'atraure a professionals.

En matèria de formació, la Universitat d'Andorra oferirà un seminari els dies 21 i 22 de febrer al centre universitari, on diversos professionals donaran a conèixer la indústria, els perfils professionals, el disseny, la programació i la comercialització dels videojocs.

tracking