Un vianant resulta ferit de gravetat

El ferit pateix un traumatisme cranial i va ser traslladat a Barcelona

Un vianant resulta ferit de gravetat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'home de 20 anys que va ser atropellat ahir a la tarda a l’avinguda Consell d’Europa, a Andorra la Vella, es troba ingressat a la UCI de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona en estat greu però estable després de patir un traumatisme cranioencefàlic. Segons fonts mèdiques, aquesta nit se li realitzaran diverses proves i s'espera que demà pugui ser operat amb cirurgia cranioencefàlica.

Primer, el ferit va ser atès al lloc dels fets i a continuació va ser traslladat ràpidament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on es va avaluar el seu estat. El fet que l’accidentat no portés cap tipus de documentació a sobre va dificultar la gestió per dur a terme el trasllat en helicòpter a la capital catalana.

L’accident va tenir lloc a l’avinguda d’Andorra la Vella a les 19.17 hores. Segons manifesten fonts policials, la col·lisió es va produir quan un taxi, un Dacia Londgy amb matrícula andorrana, va envestir l’accidentat quan es disposava a creuar un pas de vianants de l’avinguda Consell d’Europa.

En el moment que es va produir l’accident els efectius que es van traslladar al lloc dels fets van aturar la circulació de l’avinguda. No obstant això, tal com asseguren fonts policials, no es va produir cap retenció destacable a l’avinguda i els voltants.

Un vianant resulta ferit de gravetat

tracking