Naturlandia creix un 15% en visitants durant el desembre

Els dies de Nadal es van registrar més de 8.500 persones, un 22% més

Naturlandia creix un 15% en visitants durant el desembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia ha tancat el mes de desembre amb un augment de visitants del 15% respecte al mateix període de l’any anterior, tot i que les pistes d’esquí de fons només han pogut obrir un total de 12 jornades. A més, la facturació s’ha incrementat un 10% respecte al mateix període de l’any anterior. En un comunicat, l’ecoparc recorda que enguany només han obert quatre dies al públic en general i vuit més únicament per als clubs esportius i federacions amb reserva prèvia, així com per als clients que disposen de forfet de temporada.

Etiquetes:

Així, els responsables de Naturlandia valoren positivament els resultats, “tot i la manca de precipitacions de neu que hi ha hagut i les altes temperatures posteriors”, i afegeixen que “gràcies al treball realitzat pel personal de l’estació s’han pogut conservar set quilòmetres de pistes marcades a la zona del bosc”.

Detallat en períodes de vacances, l’assistència de clients durant el pont de la Puríssima va ser “bona”, ja que va registrar 1.660 usuaris el 7 de desembre i 1.766 el dia 8. Respecte a les vacances de Nadal, del 22 al 31 de desembre, hi va haver un total de 8.579 visitants, xifra que representa un 22% més que en els mateixos dies del 2017. El bon temps que va fer i la gran entrada de turistes que van visitar el país van beneficiar l’assistència a l’ecoparc, i els dies que més persones hi va haver van ser el 28 de desembre, amb 1.074 visitants, el 29 (1.156) i el 30 (1.183).

El producte més demanat pel turista, segons finalitza el comunicat, va ser l’entrada única amb tot el ventall d’activitats que s’inclouen.

tracking