Operada del braç una resident atropellada a Andorra la Vella

La dona va ser envestida per un vehicle a quarts de set de la tarda i la policia encara n’investiga les causes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 39 anys,va ser operada ahir del braç a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell després de ser atropellada, dijous passat, a la capital per un cotxe Ford Focus amb matrícula del Principat. Malgrat que estarà ingressada uns dies més, el seu estat és estable i no revesteix major gravetat. Segons apunten fonts del centre mèdic, l’operació es va produir amb normalitat i de manera satisfactòria, i ella ja descansa a planta on haurà de passar els pròxims dies abans no comenci la rehabilitació.

Etiquetes:

De l’accident poc se’n sap excepte que el servei de bombers no hi va anar, però segons apunta el cos de policia en el seu balanç d’accident de circulació, la víctima hauria estat atropellada a la cruïlla de l’avinguda del Consell de la Terra amb el carrer de Josep Rossell Calva d’Andorra la Vella. Encara s’investiguen les causes que van provocar el sinistre però sí que se sap que els fets es van produir al voltant de les 18.30 de la tarda dedijous passat, i que la víctima era una vianant a la qual va atropellar un Ford Focus 1.5 TDI.

La policia va avisar l’hospital i una ambulància es va desplaçar de seguida fins al lloc dels fets. Allà, els metges van constatar que la víctima necessitava atenció urgent i va ser traslladada al centre on després de realitzar-li les pertinents proves, que van revelar un diagnòstic de múltiples fractures, es va decidir entrar-la a quiròfan i operar-la.

La dona haurà de passar els pròxims dies a l’hospital on es recupera favorablement.

tracking