Govern adequa dos pisos de lloguer per a joves del CAI

El ministeri d'Afers Socials licitarà quatre places de sotsoficial al cos de la policia per al procès de selecció, que es durà a terme durant el primer semestre de 2019

El ministre portaveu, Jordi Cinca, durant la roda de premsa posterior al Consell de ministresSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de ministres ha aprovat els contractes d'arrendament de dos pisos a Escaldes-Engordany perquè hi puguin residir quatre o cinc dels infants i joves del Centre d'Acolliment d'Infants i Joves la Gavernera(Cai), que estan tutelats per Govern. Els contractes de lloguertindranvalidesa per cinc anys i entraran en vigor a partir del mes de gener. Així, Govern potencia els recursos de proximitat i comunitarisper a queels joves estigui més integrats en la comunitat i que els infants puguin compartir activitats del dia a dia de forma inclusiva. Aquests infants tindran uns educadors assignats de manera fixa i, si és necessari, es comptarà amb el suport del personal de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

D'altra banda, el Consell de ministres també ha aprovat la licitació de quatre places de sotsoficial del cos de policia de nivellB4, escala intermèdia de la carrera professional, per a realitzar tasques operatives i executives, comadament operatiu, supervisió, coordinació i gestió de grups, subgrups i seccions en què s'estructura el cos. Elprocès de selecció es duràa terme durant el primer semestre del 2019.

tracking