publicacions

Presentació del nou volum sobre dret de successions

L’obra ha estat coordinada pel president del Superior, Joan Manel Abril

Presentació del nou volum sobre dret de successionsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Julià Reig i el Diari presenten avui a les 19.30 hores una nova obra de la col·lecció Fonaments de dret privat andorrà. Es tracta d’una segona edició, revisada, de la publicada l’any 2005 sobre drets reals i drets de successions. Aquest cop el coordinador de Dret de successions ha estat Joan Manel Abril, magistrat i president del Tribunal Superior. També hi han participat Maria Eulàlia Amat, expresidenta del Tribunal Superior i actualment magistrada substituta a temps parcial de la segona instància, el notari Isidre Bartumeu, Xavier Cecchini, professor titulat de dret civil a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Lluís Puig i Ferriol, també expresident del Tribunal Superior i catedràtic de dret civil a la UAB. Puig i Ferriol havia coordinat l’anterior volum, en què també hi van participar Amat, Abril i Cecchini. Aquest cop als autors s’hi suma Isidre Bartumeu.

En la presentació d’aquesta tarda hi participaran Oriol Ribas, membre del patronat de la Fundació Julià Reig i del consell d’administració de Premandsa, l’editora del Diari d’Andorra, Joan Manel Abril i Isidre Bartumeu. També hi assistirà el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot. L’acte es durà a terme a l’Andorra Park Hotel.

L’obra aborda en els 19 capítols elaborats pels juristes qüestions com ara els trets definitoris de la nova Llei de successions (aprovada l’any 2014), el testament i la interpretació i execució dels mateixos, els llegats, els pactes suc- cessoris, els heretaments, la llegítima, la institució de l’hereu o l’acceptació i repudiació de l’herència.

tracking