El judici als acusats per un apunyalament es torna a ajornar

La fiscalia té previst demanar cinc anys per a un dels processats i 9 per a l’altre, a més de l’expulsió del país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El judici als dos acusats del delicte d’homicidi en grau de temptativa que es va iniciar dimecres, i que ja es va haver d’ajornar per les acusacions alternatives que va demanar el fiscal per a un dels processats, va tornar a posposar-se ahir, aquest cop per la indisposició d’un membre del tribunal. La vista es reprendrà al gener.

Etiquetes:

En el moment en què es va produir la interrupció, el ministeri fiscal estava exposant les raons per les quals acusa ambdós processats d’haver tractat d’assassinar la víctima, que va rebre vuit ganivetades i diversos cops amb un bat de beisbol al cap. No obstant això, durant la detenció i el judici, només un va admetre en tot moment haver estat l’agressor, deixant l’altre processat fora de l’escena dels fets. El fiscal recorda que els pèrits no van saber discernir quin dels dos processats havia estat l’autor material de les ganivetades i els cops amb el bat de beisbol, una agressió violenta que es va fer quan la víctima estava d’esquena. El ministeri fiscal també va destacar que no va quedar clar el mòbil dels fets, havent-hi tres possibilitats: la resolució d’un deute, la compra de drogues o el furt amb violència. A més, va posar de manifest que els dos processats havien estat lligats en el passat amb fets relatius a delictes contra el patrimoni.

El fiscal té previst demanar 5 anys de presó per a l’acusat que admet l’agressió, i que era menor de 21 anys durant els fets, i 9 per a l’altre. En el segon cas, demana de manera subsidiària una pena de quatre anys de presó pel delicte major d’encobriment i el d’omissió de socors. D’altra banda, tot i que no van iniciar les conclusions, s’espera que els lletrats de la defensa demanin l’absolució.

tracking