EMPRENEDORIA

El projecte "You Click" guanya el Tàndem

La proposta de millora de les targetes de prepagament d'Andorra Telecom que ha fet l'equip FreeWifi s'ha endut el primer premi d'aquesta iniciativa que uneix el món empresarial amb la formació professional

Un projecte per millorar la telefonia de prepagament guanya el TàndemAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte Tàndem, iniciativa que uneix el món empresarial i educatiu de Formació Professional a través de la innovació, ja té nou guanyador. L'equipFreeWifis'ha endut el guardó de la tercera edició del certament amb "YouClick", una proposta per millorar la telefonia de prepagament queactualmentofereix AndorraTelecom.

Segons dos dels creadors, Eric Tarragó i Júlia Torres, el projecte ha tractat de fer aquesta millora a través de campanyes publicitàries.FreeWifiespera que aquesta proposta es pugui dur a terme, tot i que són realistes i afirmen que "és difícil canviar tot elquetenen [AndorraTelecom] ara mateix". Un premi que donen molta importància, ja que es tracta d'un reconeixement amb molt de pes que ara ja podran introduir en el seu currículum.

Tanmateix, Àlex Fraga, professor de ciències del centred'FPd'Aixovall i "coach" de l'equip, ha explicat que els grups estaven formats per diverses alumnes de diverses branques per tal d'evitar "amiguismes" i s'ha mostrat molt satisfet pels resultats que han aconseguit després de tres mesos de feina.

tracking