Detenen un home per amenaçar un altre amb un ganivet de 25 centímetres

El resident de 59 anys va danyar la carrosseria del cotxe on es trobava la víctima amb l'arma blanca, dimecres passat a Aixirivall

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres passat un home resident de 59 anys a Aixirivall per amenaçar un altre amb un ganivet de cuina amb una fulla de 25 centímetres, considerat com a arma blanca. Els fets van tenir lloc al voltant de les 21:30 a Aixirivall. El detingut, acusat d'un delicte contra la seguretat col·lectiva, va danyar la carrosseria del cotxe on es trobava la víctima amb el ganivet. En el moment de la detenció, aquest, es trobava en possessió de dos espais de defensa.

D'una altra banda, la policia va detenir divendres al matí un home no resident de 25 anys, a la parròquia escaldenca, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i contra la llibertat en l'àmbit domèstic, després que l'interessat fos denunciat per la seva parella per diferents agressions físiques i amenaces de mort. El dissabte la policia va detenir a Escaldes un home resident de 31 anys, com a presumpte autor de maltractament animal. Segons els agents, el detingut hauria abandonat el domicili particular en el qual vivia, deixant dos gossos que resulten morts per abandonament i inacció del propietari.

Pel que fa a les detencions per conducció sota els efectes de l'alcohol, durant la setmana passada, la policia va detenir vint persones per delictes contra la seguretat del trànsit. Els agents també van detenir sis persones per possessió d'estupefaents, cinc dels quals van ser detinguts a les zones frontereres, mentre que un altre se'l va acusar durant un control rutinari d'alcoholèmia per la possessió d'1,4 grams de cocaïna i 2,9 grams de marihuana.

Millores informàtiques per al cos de policia

tracking