Foc als Serradells

Flames pel pàdel

El torneig de pàdel que s’havia de disputar als Serradells comptava amb unes cinc-centes persones entre jugadors, acompanyants i d’altres. La competició s’ha suspès, provocant l’enuig dels afectats perquè no es jugava al complex, sinó al globus.

Flames pel pàdelDIARI D'ANDORRA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Jugadors que pujaven de Barcelona per disputar el Masters, padelers nacionals que s’havien planificat tot el cap de setmana per tenir disponibilitat per jugar els diversos partits de la competició, organitzadors... molta gent enfadada perquè se’ls ha portat a anul·lar el campionat i, el que és pitjor, no ha quedat gaire clar quin n’és el motiu ni qui ha pres la decisió. L’incendi ha afectat una part dels Serradells que està molt allunyada del globus on hi ha el club de pàdel i, en principi, no hi havia cap risc. El problema sembla que es trobava, segons fonts properes al cas, en el fet que per accedir al club de pàdel s’havia de passar pel costat de la part cremada i per seguretat es preferia tallar la zona tant al trànsit rodat com als vianants. L’organització va posar damunt de la taula una opció per aconseguir l’autorització per jugar. Passava per fer pujar els jugadors pel camí del rec. No estaven en cap moment a prop de l’edifici. Tothom entenia que si hi hagués perill s’havia de suspendre, però en aquest cas no n’apreciaven.

L’argument que es va donar per no permetre’n la celebració passava tant pel risc com per la xafarderia natural que podia portar els que passessin a intentar veure com havia quedat la instal·lació. L’organització va trobar-se amb representants del comú i del centre esportiu per establir si podien jugar utilitzant l’opció del pas del rec. El comú, segons aquestes fonts, va indicar que els bombers consideraven que tot havia de quedar tallat i no es podia donar el vistiplau al campionat. Quan la petició es va traslladar als bombers i a la policia la resposta va ser que no hi havia cap inconvenient, segons aquestes fonts, sempre que hi hagués habilitades unes tanques per impedir que es passés pel costat de la zona cremada. Quan es va pretendre indagar qui havia pres la decisió final els cossos especials van apuntar envers el comú. L’administració ja no va estar localitzable per a aquest afer i finalment el campionat va ser suspès oficialment. A hores d’ara encara no se sap si es podrà disputar la setmana vinent per temes logístics. Les comunicacions rebudes apunten que a partir del dilluns es podran reobrir les instal·lacions.

La pilota queda ara en mans de les asseguradores ja que la reclamació pels danys i perjudicis en no poder-se celebrar el campionat aniran per aquesta via. Cal veure on s’ha de presentar la petició de compensació tant pel campionat com pels dies que el club no podrà obrir.

Flames pel pàdel

Flames pel pàdel

Flames pel pàdel

tracking