Esquí

La reparació dels ginys sabotejats a Pal costarà uns 100.000 euros

La reparació dels ginys sabotejats a Pal costarà uns 100.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns cent mil euros és el que preveu la direcció de Vallnord-Pal Arinsal que costi la reparació dels tres ginys sabotejats a principi de mes, tal com va apuntar ahir el director general, Josep Marticella, qui va afegir que en cap cas es tem que la reparació del darrer que queda, el telecadira del Cubil, s’allargui més enllà de la data prevista d’obertura, el pròxim 1 de desembre. “A grosso modo cre­iem que ens costarà uns 100.000 euros tot plegat, però ja n’hem arreglat dos i només en queda un, i estem convençuts que un cop tinguem el cable tot serà molt ràpid”, va afirmar.

Marticella va explicar que el cable, que s’ha hagut de fer expressament a Suïssa, s’anirà a buscar a final de setmana i que s’instal·larà a inici de la pròxima. “Ja hem avançat molta feina en aquest sentit i quan ens arribi, només l’haurem d’empalmar. Calculo que en un dia o dia i mig ja ho tindríem fet.”

El director general no sap res de l’estat de la investigació per trobar els responsables de l’acció i va remarcar que mai ha estat la seva intenció estar-hi a sobre, ja que la seva feina era reparar els ginys com més aviat millor. “Hem tingut molta feina i la nostra no és trobar-ne els responsables, per això, malgrat que col·laborem amb la policia, no hem volgut saber-ne res i ja ens diran què quan estigui tot aclarit”, va comentar.

El 6 de novembre, EMAP va denunciar que havien tallat cables metàl·lics del teleesquí 6 la Serra, del telecadira del Cubil i del de la Serra II.

tracking