Joventut

Projecte per a conèixer la realitat dels joves

Govern i els comuns col·laboren amb diverses entitats per a definir i desenvolupar polítiques i programes per aquest col·lectiu

El fòrum dels joves es reafirma com a institució catalitzadoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern, els set comuns, el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra i l'Associació Carnet Jove Andorra organitzen "Moviment Jove", un projecte que recollirà les veus i visions del jovent del país per tal d'aconseguir unareflexiói una anàlisi per a l'impuls de les polítiques i intervencionsnecessàries.

El "Moviment Jove" consta de tres fases les quals passen perdissenyarel projecte, entrevistes per saber la valoració de la joventut andorrana, i l'organització de cinc tallers de coneixement col·laborador de joves d'Andorra, Tolosa i Barcelona, així com la participació digital a través d'una enquesta per ampliar, valorar i prioritzar les propostes dels tallers.

Una vegada dutes a terme les diverses fases es redactarà un informe que servirà de referència i orientació per a definir i desenvolupar polítiques i programes de joventut del país. L'objectiu del "Moviment Jove" és garantir la transparència i assumir el compromís de donar resposta a totes les propostes dels joves a través d'un lloc web que servirà de canal principal.

tracking